2014年春夏新作 プラダ 財布

 

キャスキッドソン
ポールスミス 腕時計
Belaxa AB, det lilla konsultföretaget med de stora resurserna!

Företaget bildades 1994 och registrerades i Tingsryd som låg centralt och är en bra utgångspunkt för det marknadsområde som vi ville täcka och serva med våra specialkunskaper. Företaget verkar i Tingsryd med konsultuppdrag i Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län, men vi utför även uppdrag i andra delar av Sverige.

Vi har breda praktiska och teoretiska kunskaper inom ett flertal områden och branscher. Är det något vi inte har kompetens att utföra, så löser vi detta genom vårt stora nätverk av specialister och kan därmed erbjuda våra kunder full service inom de flesta områden. Under "Kontakt" i menyn hittar du mer information om oss och våra CV:n.

Vi har ett etablerat nätverk av leverantörer inom våra fem affärsområden, Konsultation, Revision, Utbildning, och Informationssäkerhet/Datakommunikation Exempel på utförda tjänster hittar du här, där vi har samlat de företag som på ett eller annat sätt har utnyttjat någon eller några av våra tjänster. Läs annars mer om våra affärsområden under "Affärsområden" i menyn.

Som leverantörer är vi pålitliga, ärliga, lyhörda, flexibla och prisvärda. Vi är problemlösare, vi kommer inte med problemen, vi löser dem. Vi är jordnära med "sunt bondförnuft".